Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot a több ügyvédi iroda együttműködésével létrejött KMBK Ügyvédi Társulás (cím: 1118 Budapest, Villányi út 47.) működteti, és tartja fenn.

A kmbk.hu Ön által megnyitott internetes oldalain közzétett információ teljességéért, pontosságáért, ezek felhasználásából származó bármilyen kárért, elmaradt haszonért a Társulás felelősséget nem vállal. A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak, nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, és nem hoz létre ügyvéd-ügyfél viszonyt a honlap látogatója és a Társulás között. A Társulás kifejezetten kizár minden a honlap használatából eredő felelősséget.

Mindazonáltal a Társulás a lehető leggondosabban jár el annak érdekében, hogy a közzétett információ és tájékozatók helytálló legyen, valamint elvárható gondossággal és gyorsasággal jár el az esetlegesen illetéktelenek által okozott tartalom-megváltoztatás felfedésével kap és a felmerülő üzemzavarok minél előbbi megszüntetésével kapcsolatban.

A honlapon elérhető e-mail címekre küldött elektronikus levelek fogadása nem keletkezteti a Társulás részéről megbízás elfogadását, ez csak írásbeli megállapodás vagy megbízás útján jöhet létre. Írásbeli megállapodás vagy megbízás hiányában a Társulás nem kezel bizalmas információként semmilyen e-mailben érkezett információt.

A társulás kizár viszont minden felelősséget azokban az esetekben, amikor a honlapról az azon megadott, vagy illetéktelenek által akár nyíltan, akár rejtetten elhelyezett hivatkozásokkal más, 3. fél által fenntartott honlapra jut el a felhasználó, teszi ezt akár szándékosan vagy véletlenül. Az ilyen linkek feltüntetése nem minősül az adott honlapnak, működtetőjének vagy tartalmának az elfogadását.

A honlapon szereplő szövegek, képek, grafikai elemek a Társulás, illetve annak tagjainak tulajdonában vannak, és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelemben részesülnek, ezek felhasználása, átvétele csak a Társulás írásos beleegyezésével lehetséges. Minden jog fenntartva.